Ademcoaching

Vanaf mijn eerste echte ademsessie was ik verkocht. Wauw, de kracht van adem is intens! Meteen wilde ik dit gaan delen.

Als kind stroomt je adem vloeiend, je bent in de bloei van je leven, je bent open, positief en hebt vertrouwen. Gebeurtenissen in je leven zorgen ervoor dat het patroon van je adem verandert. Je hebt iets als pijnlijk ervaren en even was er geen adem… je lichaam koos ervoor je te beschermen en sloot een gedeelte van je ademhaling af. Uiteraard heeft dit je even gediend, maar wellicht is het nu tijd om af te rekenen met blokkades.

Wil je weer vol JA zeggen tegen het leven? Met vertrouwen en een open hart kunnen genieten van het leven? Ga dan een ademsessie aan. Praten hoeft niet, we werken alleen met de kracht van de adem.

Ademanalyse – je natuurlijk patroon wordt geanalyseerd en we kijken welke gebieden opnieuw kunnen openen. In een korte ademsessie toegepast op jou persoonlijk kun je ervaren wat de kracht van adem met je kan doen.

Verbonden ademsessie – verbonden ademen is een heftige ademhalingstechniek die blokkades opheft. Je ruimt je emotionele lichaam op.

Immuun ademsessie – kan je lichaam een immuun boost gebruiken? Je leert ademtechnieken die ervoor zorgen dat jouw immuunsysteem versterkt

Ademcoaching- ben je je ervan bewust dat je adempatroon verstoord is door bijvoorbeeld hyperventilatie, een burn-out of een traumatische ervaring? Ga dan een ademcoach traject aan. Drie sessies toegepast op jouw verhaal voor een voordeliger tarief.

Ademsessies kunnen worden ingepland op woensdagochtend of vrijdag overdag en in de oneven weken op elke doordeweekse avond.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close