Wie zijn wij

“Namasté. Mijn naam is Jonna, ben trotse moeder van drie kinderen en ben opgeleid tot holistisch Ademcoach en (yin) yogadocent.

Yoga heeft mijn leven enorm verrijkt! Ik kan oprecht zeggen dat ik gelukkig ben en dit gevoel deel ik graag met iedereen!

Yoga leert je om in acceptatie mee te gaan met de stroom van het leven. Wekelijkse yogalessen verzorgen is momenteel niet meer passend, dus verzorg ik zo nu en dan een losse les. Ademsessies blijven wel mogelijk op afspraak.

Yvonne van Son

Ik ben Yvonne van Son en ik geef kinderyoga bij de Yogaschuur.Na 10 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben wilde ik kinderen verbinden met yoga.Ik ben gediplomeerd kinderyoga docente van de kinderyoga academie van Helen Purperhart. Daarnaast heb ik nog diverse certificaten gehaald zoals stoelyoga, yoga in de klas, kindermassage, kundalini yoga, chakra yoga enz.Ik wil kinderen leren zich bewust te zijn van hun lichaam, denken en doen en daar de ontspanning in leren vinden.

Kinderyoga is anders dan volwassenyoga, want ik bied het op een speelse manier aan via een thema of yoga avontuur. Aan bod komen: de grondings-, opwarm oefeningen, de yogahoudingen, ademspel, samenspel en creativiteit. Vaak in combinatie met mantrasongs en beweging, kindermassage en dans.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich verbonden voelen en vooral veel plezier hebben! Denk je dat kinderyoga iets voor jouw kind is, meld je dan aan eens aan voor een gratis proefles. Je bent van harte welkom!

Email: yogayvon@ziggo.nl

Telefoon: 06-11 42 58 83

Namasté ,

groeten Yvonne.


%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close