Yogales

Wanneer ik zelf van de yogamat kom, ervaar ik meer vreugde en meer rust in mijn hoofd. Ook lichamelijk zit ik beter in mijn vel sinds ik vaak op de yogamat sta.

In de yogaschuur wordt yin yoga gegeven.

Yin yoga

Tijdens Yin yoga hoef je even helemaal niets en zoek je de stilte binnen jezelf. We doen enkel rustige houdingen waar we lang ontspannen inblijven om zo in contact te komen met ons lichaam, onze ademhaling en onze ziel. Deze lessen zijn geschikt voor iedereen.

Vanaf heden heb ik besloten om enkel yin lessen aan te bieden, aangezien dit de vorm is waar ik op dit moment gelukkig van word en die mij de diepgang biedt die ik zoek.

Voor mijn yin opleiding heb ik de driejarige Iyengar yoga opleiding gevolgd. Iyengar yoga is gericht op het in lijn brengen van je lichaam, ziel en geest. In deze yogavorm wordt er gebruik gemaakt van diverse props (hulpmiddelen), om goed in de houdingen te komen. Ik ben heel dankbaar voor alles wat ik van de Iyengar yoga heb geleerd, mijn kennis van hulpmiddelen en de yogafilosofie pas ik ook zeker toe in mijn yinlessen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close